/“ShqeIma dhe grushta” në protestë se e kujtuan si të infiltruar, ja çfarë ka ndodhur me burrin me kapuç të zi

“ShqeIma dhe grushta” në protestë se e kujtuan si të infiltruar, ja çfarë ka ndodhur me burrin me kapuç të zi

Një situatë kaotlke u krijua në mesin e protestuesve të opozitës pak ditë më parë kur njëri prej tyre u sul.mua me grushta nga një tufë personash për shkak se ishte i maskuar me kapuç në kokë.

Ai u akuzua si i infiltruar nga policia dhe provokator. Pas minuta pas rra.hjes ai shfaqet plot mllef para kamerave.

Disa protestues rrëfyen se protestuesi kishte ardhur nga Elbasani dhe nuk ishte i infiltruar.

Olsi Albajrami i riu nga Elbasani që u rr.ah nga protestuesit para Parlamentit pasi menduan se ishte i infiltruar si polic është lënë i lirë nga gjykata e Tiranës.

Ditën e sotme ndaj të riut është dhënë masa e sigurisë “detyrim paraqitje”, teksa mbi të rëndon akuza e kundërshtimit të policisë dhe god.itjes për shkak të detyrës gjatë protestës së fundit të opozitës.

Protestuesit e morën si polic të infiltruar dhe e dhu.nuan para parlamentit, por në fakt Albajrami ishte pjesëmarrës në protestë si simpatizantë i Partisë Demokratike.