/Shqiρtari Ië tαkίm në “Βllok” me υα.jzën që njohυ në FB, por kur u takυn shiko si i NDODHl e ΡAPRlTURA…

Shqiρtari Ië tαkίm në “Βllok” me υα.jzën që njohυ në FB, por kur u takυn shiko si i NDODHl e ΡAPRlTURA…

Është kthyer në një trend të viteve të fundit njohja me anë të rrjeteve sociale. Shumë histori dashurie kanë nisur në forma të tilla virtuale dhe janë kurorëzuar në martesa të lumtura.

Duke marrë parasysh faktin se në rrjetet sociale hasim njerëz nga të më të ndryshmit, përrallat me fund të lumtur mund të mos jenë fat për të gjithë. 

Zhgë njimet dashurore janë pjesë e jetës, megjithëse shpesh mund të lënë gjur më të thella tek ne.

E tillë është edhe historia e një djali nga Dibra, i cili mendonte se kishte njohur dashurinë e jetës së tij në Facebook, por më pas mbeti i zhg ën jyer përjetë nga vajza që donte.

Djali rrëfen se pasi kishin lënë të takoheshin në një lokal në Tiranë, ajo i kishte thyer zemrën me sjelljen e saj dhe kishte nisur ta t all te për pamjen e jashtme.