Lajme

Shqiρtari masakron për υdekje ραrtneren serbe

Slloveni- Një ngjarje e rëndë raportohet të ketë ndodhur në Maribor të Sllovenisë.

Sipas mediave vendase, një i ri kosovar i moshës 20-vjeçare ka vrarë partneren e tij serbe.

Viktima ishte e moshës 27-vjeçare dhe dyshohet se ishte e lidhur me 20-vjeçarin prej pak kohësh.

Policia e Mariborit bëri të ditur se sot rreth orës 14:00 është njoftuar se në një banesë në janë dërguar ekipet e shpëtimit, pasi aty mësohet se është lënduar një grua.

Mjekët në vend kishin konstatuar se një grua kishte vdekur në mënyrë të dhunshme.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *