/Shqipëria vijon të DRlDHET, regjistrohen 4 t ërmete brenda 2 orësh

Shqipëria vijon të DRlDHET, regjistrohen 4 t ërmete brenda 2 orësh

Që pas rënies së ter.metit të fuq.ishëm me ma.gnitudë 5.8 shkalla R.ihter pasditen e se shtunes, Shqipëria vijon të dr.idhet nga pasg.oditjet.

Së fundmi, në harkun kohor të 2 orëve janë regjistruar edhe 4 të.rmete të tjerë me intensitet të ulët.

Lë.kundja e fundit është shënuar në orën 17:03, ndërkohë që nuk ka të dhëna mbi ma.gnitudën dhe epiq.endrën ekzakte.

Një tjetër lëk.undje është regjistruar në orën 16:49, me magnitudë 2.4 shkalla R.ihter dhe me epiq.endër 15 km në Veri-Perëndim të Shijakut.

Dy të.rmetet e tjera janë ndier në orën 16:12, për të cilin nuk ka të dhëna, ndërsa shk.undja tjetër e tokës ka ndodhur në orën 15:17 minuta, me epiqendër 3 km në Veri të Vorës.

Siz.miologët kanë theksuar se kjo situatë është normale dhe të tilla lëku.ndje do të vijojnë edhe për disa ditë të tjera, deri në normalizimin e ça.rjes tek.tonike.