Lajme

Shqipes i deI video me ”puIIë të kùqe”, në krevat me Mevlanin dhe në vaskë duke

Brenda studios së “Përputhen”, Shqipja dhe Mevlani nuk kishin një marrëdhënie aspak të mirë, ku nuk mungonin debatet dhe ironitë ndaj njëri-tjetrit.

Por jashtë “Përputhen”, duket se dyshja shkojnë më mirë se kurrë e madje Mevlani e ka marrë Shqipen si protagoniste në videoklipin e tij të fundit. 


Në video ata shfaqen si një çift që luajnë me njëri-tjetrin, puthen e përkëdhelen.

Në fund shohim se dy protagonistët e videos, Shqipja dhe Mevlani ndahen.

Kënga mban titullin “Love Story” dhe sigurisht në hapësirën e komenteve nuk kanë munguar komentuesit e “Përputhen”,

të cilët shkruajnë se dyshja do shkonin shumë bashkë. VIDEO