/Shqipja jep Iajmin e madh: Nuk shkeI më në atë televizion! Do kandidoj për deputete!

Shqipja jep Iajmin e madh: Nuk shkeI më në atë televizion! Do kandidoj për deputete!

Debatet e krijuara njëherë pas here, sjelljet e the/ksuara bullizuese dhe hom/ofobe, kanë shtyrë produksionin e

“Përputhen” që të pez/ullojë pa afat kohor nga programi konkurrenten Shqipe Hysenaj. 

Një pjesë e mirë e konkurrentëve të tjerë,e kanë konsideruar pezullimin e saj nga programi si vendimin më të mirë që “Përputhen” mund të merrte.

Por Shqipja infoormon fansat e saj nëpërmjet një postimi në ‘Instastory’ se rrugëtimi i saj tek

Përputhen ka përfunduar që në momentin që nxorri këmbën nga ajo studio, pra ajo nuk është pezulluar por është përjashtuar.

Ajo iu lutet fansave që të mos e çojnë kohën dëm duke pritur që ajo të shfaqet.

Shqipja shkuan: Rrugëtimi im në “Përputhen” ka përfunduar që në momentin që nxorra këmbë nga ajo studio…

Prandaj ju lutem nqs jeni duke më pritur të shfaqem në emission mos e çoni kohën dëm për mua…

Për çdo të re…,do të jeni të parët që do informoj.Faleminderit për suportin. Foto: