/Shqiptarët arritën të siguronin 450 mijë euro/ Elvis Naçi jep Iajmin e HlDHUR:Emro e MBYIIl jetën e kësaj bote

Shqiptarët arritën të siguronin 450 mijë euro/ Elvis Naçi jep Iajmin e HlDHUR:Emro e MBYIIl jetën e kësaj bote

Imami dhe bamirësi, Elvis Naçi sapo ka dhënë një Iajm tepër të hi.dhur.

Përmes një statusi në “Facebook”, imami i njohur ka njoftuar se 21-vjeçari nga Ulqini, Emro Abazi, ka ndëruar j.etë ditën e sotme.

Naçi shkruan:

Emro e m.bylli jeten e kesaj bote por lusim Zotin e Gjithesise ta fali, me.shiroje dhe ta dergoje ne Xh.enet ne boten tjeter. Amin.
I riu që preku mbarë shqiptarët me hi.storinë e tij të dh.imbshme, v.uante nga një sëm.undje e r.ëndë dhe kishte nevojë për trajtim m.jekësor në Gjermani.

Ter.apitë për trajtimin e Emros shkonin deri në 450 mijë euro, shumë të cilën shqiptarët e kudondodhur arritën ta siguronin duke kontribuar për t’i ardhur në ndihmë 21-vjeçarit.

Fatk.eqësisht i riu nuk mundi dot t’ia dalë mbanë. Ai është përcjeIIë në b.anesën e fundit pasditen e djeshme.