/“Shqiptarët do të…”/ Zhυillime trόnditëse! Alfred Cako bën pαrashikimin e bυjshëm

“Shqiptarët do të…”/ Zhυillime trόnditëse! Alfred Cako bën pαrashikimin e bυjshëm

Teoricieni Alfred Cako ngritur pretendimin se tensionet Serbi-Kosovë janë planifikuar nga ‘Iluminati me policin e mirë (Perëndimin) dhe policin e keq ((Rusinë)’.

Cako paralajmëron se së shpejti Rusia do shkëputet tërësisht nga Europa dhe se shqiptarët do shkojnë drejt perëndimit.

Postimi i Alfred Cakos

Konflikti i stisur Serbi-Kosove i organizuar nga Iluminati me policin e mire (Perendimin) dhe policin e keq ((Rusine).

Se shpejti, Rusia ne BRICS dhe jashte Europes, shqiptaret ne perendim. Por te dy palet sundohen nga Mafia Khazare.