/Shqiptarët i preken ne zemer dhe bëjnë për vete grekët me këtë gjest që pushtoi mediat greke (Fotot)

Shqiptarët i preken ne zemer dhe bëjnë për vete grekët me këtë gjest që pushtoi mediat greke (Fotot)

Kush thotë që shqiptarët përmenden vetëm për punë të këqija nëpër botë?

SHumë emigrantë shqiptarë kanë arritur të thyejnë akullin, duke bërë për vete grekët.

Një iniciativë speciale u nis fundjavën e kaluar nga Shoqata Shqiptare e Mërgimtarëve të Kissamos.

Anëtarët e Shoqatës me përvojë në ndërtim dhe punë teknike dhuruan një lulishte të bukur në Shkollën e Parë Fillore të Kissamos.

Tani do të zbukurojë ndërtesën dhe do ta modernizojë atë estetikisht për shumë vite.

Media greke ka publikuar fotot frymëzuese të punës së emigrantëve shqiptarë dhe i cilëson një shembull të vullnetit të mirë dhe kontributit për shoqërinë.

Iniciativa e tyre ka thyer mitin e shqiptarëve, të cilët përgjithësisht në mediet e huaja janë përmendur vetëm për vepra pe nale, vje dhje dhe pazare dro ge.