/Shqiptarët mezi e presin,Fatos Nano sërish në politikë?!

Shqiptarët mezi e presin,Fatos Nano sërish në politikë?!

Kryeministri i Shqipërisë Edi Rama është pyetur nga gazetarës pas Asamblesë së PS për

Fatos Nanon teksa ka nënkuptuar se ish-kryetari i PS s’ka pse të kandidojë për deputet.

Rama thekson se Nano është lider historik dhe ç’ka pasur për të dhënë ia dha PS.

Teksa tani zbulon se Nano i jep këshilla Ramës dhe PS falë eksperiencës së tij.

‘’Fatos Nano s’ka nevojë të kandidojë, është lider historik i PS.

I ka dhënë çka patur dhe tani jep me zemërgjërësi eksperiencën e tij me këshilla.

Siç do bëj unë kur mos jem më kryetar.

Dhe s’ka pse të bëjmë audiencë me lajme të tilla pa lidhje. ‘’- tha Rama.