Shqiptarët SFlDOJNË Shkencën.Në Vlorë Prodhohet Motorri Që Hecën Me Ujë (Video)

    0
    308

    Në një video që po qarkullon në internet shihet se si disa shqiptarë nga Vlora mburren me zbulimin e tyre.

    Ata pretendojnë se kan zbuluar motorin e parë në botë që ndizet me ujë në bazë të ndarjeve molekulare që vetëm ata dinë t’ju japin shpjegim.

    “ Në Vlorë u ngrit flamuri, dhe prap në Vlorë po bëhët historia” janë fjalët e njërit protagonist që shihet ne video. Ndiqeni materialin ne vazhdim…