/SHQIPTARI HAP MOLLËN PËR TA NGRËNË POR NUK I BESON SYVE NGA AJO QË GJEN BRENDA SAJ

SHQIPTARI HAP MOLLËN PËR TA NGRËNË POR NUK I BESON SYVE NGA AJO QË GJEN BRENDA SAJ

Nje i ri shqiptar ka shperndare sot ne rrjetin social Facebook nje foto me nje molle qe ishte gati per ta ngrene.

Por eshte shtangur nga ajo qe ka pare brenda saj pasi e ka prere.

Ja cfare shkruan:

“Pershendetje. Molle te mbira mbrenda molles, ja car hame ne,publikojeni nese mundeni”

Sic duket dhe nga foto, farerat e molles kane mbire per qefin e vet brenda saj.

Mesazhi, asgje nuk eshte me e sigurte ne kete vend, mjere ne..