/Shqiptari i vë fIakën pronarit në Santorini për 200 euro, më pas del për kafe!

Shqiptari i vë fIakën pronarit në Santorini për 200 euro, më pas del për kafe!

Shqiptari i cili vr.au ish pronarin e tij në Santorini ka dhënë d.ëshminë e tij përballë policisë.

Ai është shprehur se ai kishte shkuar atje për të punuar e se paratë ia dërgonte nënës dhe tre motrave të tij.

I riu tregon se shkoi të enjten për ti marrë paratë që ish shefi ia kishte b.orxh mirëpo thotë se u s.ulmua nga i mo.shuari me një shishe uiski.

Më tej ai tregon se i kapi dorën dhe e shtyu e më pas greku ra në tokë i vd.ekur.

“Unë punoj në Greqi për të jetuar. Kam ardhur dy herë të punoj dhe t’i dërgoj para nënës dhe tre motrave.

Hotelieri më kishte borxh 200 euro. Shkova të enjten në mëngjes për t’i kërkuar paratë. Por ai nuk më dha ato për mua.

Ai mori një shishe uiski dhe më su.l.moi për të më go.ditur. I kapa dorën dhe e sht.yva dhe pastaj ai ra poshtë. Ai ishte i vd.ekur, ” i tha ai policisë.

Autori i kr.imit pasi v.rau pronarin, shkoi në shtëpinë e një shoku, ndërroi rrobat, hodhi ma.llkimin në Caldera dhe shkoi për kafe.

Por ai u det.yrua të kthehej në skenën e kr.i.mit sepse kishte harruar një stokdhe pasi e mori me celularin e vi.ktimës dhe e hodhi në det, ai bëri shëtitje në ishull dhe të nesërmen shkoi në punë!

Ngjarja ndodhi më 27 nëntor në orën 9 të mëngjesit në Santorini.