/Shqiptari Ië nam, e fut Iopën në makinë dhe ..

Shqiptari Ië nam, e fut Iopën në makinë dhe ..

Një lopë të vogël në makinën e një qytetari nga Malisheva e ka vërejtur një udhëtar i rastit.

Ai e ka inçizuar derisa personi nga Malisheva e ka mbajtur lopën në bagazhin e makinës gjatë vozitjes.

Pamjet janë marr në pjesën e autostradës që të dërgon në drejtim të Prishtinës.

Vetura ka tabelat 07 të rajonit të Gjakovës, besohet që është nga Malisheva.

Ngjarja tejet qesharake dhe mjaftë interesantë shumë shpejtë ka pushtuar rrjetet sociale.