/Shqiptari me shtëpinë si kasoIIe dhe me makinë Lamborghini (Foto)

Shqiptari me shtëpinë si kasoIIe dhe me makinë Lamborghini (Foto)

Kjo foto që po bën xhiron në rrjetet sociale supozohet se është bë në një fshat të Malësisë së Madhe në Mal të Zi,

”Në këto fshatra jetojnë shqiptarë, shumica e të cilëve janë mërgimtarë.

Fotografia tregon realitetin se shqiptarët ndonjëherë më shumë rëndësi veturës së sa kulmit mbi kokë.

Shpesh herë shumë shqiptarë kanë rënë në sy për mënyrën e jetës të cilën kanë zgjedhur ta bëjnë.

Më poshtë shihni pamjen e cila flet vetë:Lajmeflesh.com