/Shqiptari vuri në rresht të b urgosurit grekë/ Kush është malësori që ua tregon qejfin në qeIi…(VIDEO)

Shqiptari vuri në rresht të b urgosurit grekë/ Kush është malësori që ua tregon qejfin në qeIi…(VIDEO)

Pamje të pazakonta janë publikuar nga një b urg në Greqi, ku një shqiptar ka vënë në rresht të gjithë të bu rgosurit, duke vendosur ligjin brenda mureve të godinës.

VIDEO që është publikuar gjërësisht në rrjetet sociale mendohet se është xhiruar në b urgun e Koridhalos

dhe ka si protagonist Fabio Dushkun, një i ri me origjinë nga Mirdita, i cili është dën uar me b urg përj etë.

Siç mund të shihni në video, Fabio Dushku ka mbledhur të gjithë të b urgosurit, dhe ndërsa mban një flamur kuqezi në dorë, u kërkon llogari.

https://youtu.be/837WJPS7BZM