/Shqiptarit i vjędhin gjeIin në Amerikë, shpërblimi që ofron për informacion është marramendës

Shqiptarit i vjędhin gjeIin në Amerikë, shpërblimi që ofron për informacion është marramendës

Pronari shqiptar i një restoranti në Ëisconsin me të vërtetë dëshiron që gjeli i tij të kthehet.

Javën e kaluar, dikush vodhi një statujë gjigante gjeli nga jashtë Restorantit Familjar Osseo, në Osseo, Ëisconsin.

Pas disa ditësh pa asnjë mundësi gjetjeje dhe dështimi, pronari i restorantit, Artan Shabani, vendosi të ofrojë një shpërblim për kthimin e statujës: 1.000 dollarë dhe një vakt falas.

Shabani i tha Fox Neës se ai zbuloi se gjeli ishte vjedhur kur një nga klientët e tij të rregullt pyeti nëse ai e kishte hequr qafe statujën.

“Kështu që unë shkova te dera dhe sigurisht pashë që ishte zhdukur,” tha Shabani.

Shabani i tha Fox Neës se ai foli me policinë për vjedhjen, por nëse akt përfundon thjesht si një shaka, ai nuk ka në plan të ngrejë akuza.

Nëse statuja nuk kthehet, Shabani thotë se do të blejë një statujë të re.