syntax error, unexpected '<', expecting end of file

Shqiptarja do iu rrέqethe: Babai më ρrekte ροshtë bσrkut, thoshte për mbarësi pastaj më detγruan ta bëjα në sy të shumë njerëzve për…

Dy muaj më parë një ç/ift partnerësh u vunë në p ra nga nga pol i cia e Tiranës pasi aku zohe shin për s hfry tëzim për pr osti tucion të një 17-vjeçareje.

Kjo histori nxori në pah pro b leme të thella të një familje që ka përjetuar veç dh imbje. 

Në emisionin “Me Zemër të Hapur” u trajtua historia e 40-vjeçares, e cila është nënë e vetme dhe ka rritur pa asnjë ndihmë 2 fëmijë.

Të rrisë fëmijët e saj pa baba, asaj i është dashur të kalojë një kalvar të madh d h u ne dhe paragjykimesh pasojat e të cilave i ka ndjerë edhe e bija 17 vjeç, që e çuan më pas në rrugën e pr ost ituci onit.

E papranuar nga partnerët dhe nga familja e saj, 40-vjeçarja ka jetuar me rroba në duar sa në një shtëpi në një tjetër.

Moment mjaft dr a matik në jetë ka qenë kur një i moshuar që i afrohej familjes si gjysh i vajzës së mitur kërkoi favore.

40-vjeçarja, e cila të ardhur të vetme ka vetëm pagën si pastruese, është endur rrugëve të kryeqytetit në përpjekje të vazhdueshme për të shpë tuar të bijën e cila dh u n o hej nga tutorët dhe shpesh kë rcën ohej edhe me jetë.

Këto dhe të tjera detaje tr ond it ëse gruaja i tregoi sot. 

“Këto janë pasoja të një familje të dobët ekonomikisht dhe psikologjikisht. Unë kam një motër dhe një vëlla. Kaloja shumë keq me motrën, kurse vëllai ishte në emigrim.

Babai nuk më ka trajtuar mirë. Merrte vetëm fjalë të këqja dhe ia çonte motrës. Ai ka ab u z uar me motrën time.

Nga ana tjetër babai më pr ekte në vende in ti me. Unë nuk e kuptoja. Ia rrëfeva mamit por ajo nuk më ka besuar.

Kam qenë vetëm 11 vjeç. Babi më thoshte se po ta bëj për mbarësi. Me pas unë jam larguar nga shtëpia. Më pas më kontaktoi një çift që nuk bënte fëmijë. Ata kishin paguar xhaxhain tim. U det yrova të kryej ma rrë dhën ie në sy të shumë njerëzve.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *