/Shqiptarja në Gjermani rr eh burrin me kabIIo në sy të fëmijëve, ai e fiImon Iive…

Shqiptarja në Gjermani rr eh burrin me kabIIo në sy të fëmijëve, ai e fiImon Iive…

Një video e pazakontë është bërë vir/ale orët e fundit në rrjet, ku protagoniste është një shqiptare e Kosovës e cila shihet duke dh/unuar bashkëshortin.

Qytetari që e ka dërguar videon në redaksinë e JOQ Albania shprehet se bëhet fjalë për një çift nga Kosova, që jetojnë në Gjermani.

Siç shihet dhe në video, gruaja go/det me kabllo burrin e saj në sy të fëmijëve dhe nis ta ofe/ndojë.

E gjithë sk/ena që zgjat thuajse dy minuta, ndodh në sy të fëmijëve të çiftit.

Teksa gruaja e go/det dhe ofen/don, bashkëshorti e filmon dhe i thotë se do lajmërojë pol/icinë.

Nuk dihen motivet e këtij sherri mes çiftit të bashkëshortëve.


https://player.boostplatforms.com/video?id=1585697368797