/SHQlPTARl me shtëpinë si kasoIIe dhe me veturë Lamborghini (Foto)

SHQlPTARl me shtëpinë si kasoIIe dhe me veturë Lamborghini (Foto)

Kjo foto që po bën xhiron në rrjetet sociale supozohet se është bë në një fshat të Malësisë së Madhe në Mal të Zi,

”Në këto fshatra jetojnë shqiptarë, shumica e të cilëve janë mërgimtarë.

Fotografia tregon realitetin se shqiptarët ndonjëherë më shumë rëndësi veturës së sa kuImit mbi kokë.