/Shtοhen qendrat e “mαsazheve”, Qytetari: Edhe pse jo trοç, ato ofrοjnë s*ks dhe…

Shtοhen qendrat e “mαsazheve”, Qytetari: Edhe pse jo trοç, ato ofrοjnë s*ks dhe…

Në vendin tonë duket se ditëve të fundit po “lulëzon” një lloj tjetër bi znesi i cili vjen i “kamufluar” për të mos u zbuluar lehtë. 

Prej disa kohësh JOQ ALBANIA ka bërë pu/blike raste të shumta ku qendra “masazhesh”

ofrojnë dhe shërbime të tjera e xtra dhe për këtë kanë menduar një formë që nuk bie lehtësisht në vëmendjen e au toriteteve.

Së fundmi një qytetar ka shkruar në redaksinë tonë dhe ka treguar për këtë ng jarje.

Qytetari shkruan se edhe pse jo në mënyrë të drejtpërdrejtë, këto qendra ma sazhesh ofrojnë s ks.

Prsh Joq, megjithese nuk ta thon t roc i japin l ike mesazhit kur ju kerkon s*ks, cfare ofrojne me te vertet m asazhet ne vend.