/Shtëpia e Bardhë ngeIet në hije, SHlKONl paIIatin përraIIor ku jeton Erdogani (VIDEO)

Shtëpia e Bardhë ngeIet në hije, SHlKONl paIIatin përraIIor ku jeton Erdogani (VIDEO)

Pallati presidencial ku jeton presidenti i Turqisë, Rexhep Taip Erdogan, është 30 herë më e madhe se Shtëpia e Bardhë dhe mendohet se është pallati më i madh në botë i ndërtuar këto 100 vitet e fundit.

Pallati ka 1 100 dhoma prej të cilave 250 i përdor vetëm Erdogani dhe familja e tij. Pallati është dizajnuar sipas shijes së vet presidenti dhe vetëm tapetat kushtojnë më shumë se 8 milion euro.

Nuk mungojnë as banjat turke, spa dhomat e pishinat. Gjatë dimrit vetëm ngrohje harxhohen 600 mijë euro.
Më poshtë shihni pamjet në Video:

https://youtube.com/watch?v=O3Nxmrji7ZE%3Ffeature%3Doembed