/Shtëpia më e famshme në Shqipëri gjen paqe, Olta dhe Luizi ‘shtangin’ publikun me veprimin e tyre të fundit (VIDEO)

Shtëpia më e famshme në Shqipëri gjen paqe, Olta dhe Luizi ‘shtangin’ publikun me veprimin e tyre të fundit (VIDEO)

Ajo që është parë në shtëpinë më të famshme në Shqipëri, Big Brother VIP duket se i ka lënë të gjithë pafjalë.

Ka qenë Olta dhe Luizi të cilët mes tensionit që kanë më njëri-tjetërin papritur nga hiçi kanë nisur një kërcim “pasionant” në dhomën e ndenjes.

Teksa banorët ishin duke bërë prova për “Talent Show” dhe Olta po shijonte tingujt e muzikës, Luizi e ka kapur papritur dhe kanë vallëzuar sëbashku.

Pavarësisht konkurrencës së tyre në lojë, a kanë vendosur të bëjnë paqe Olta dhe Luizi apo ky ishte thjesht një moment?!

https://www.instagram.com/bigbrotheralb_vip/?utm_source=ig_embed&ig_rid=b2f9e1ca-c461-463f-8e0e-bb0c0916d06e&ig_mid=B2718800-4910-4F6E-BA7B-67275DA420BD