/Shumë pak dihet, por Erdogan paska jetuar në një qytet shqiptarësh pasi…

Shumë pak dihet, por Erdogan paska jetuar në një qytet shqiptarësh pasi…

Presidenti aktual i Turqisë Erdogan u dënua për të nxitje dh une dhe urre jtje fetare e racore shumë vite më parë.

E për këtë gjë ai bëri disa muaj burg.

Por shumë pak e dinë se pasi doli nga burgu për disa muaj, ai ka jetuar në një qytet ku ka shumë shqiptarë.

Sot Erdogan që është njeriu më me influencë në Turqi ka jetuar për tre muaj në Tetovë.

Jetesën e tij Tetovë e ka treguar kryetari i Partisë Demokratike Shqiptare, Menduh Thaçi gjatë një interviste në televizionin ‘T7’.

Kujtojmë këtu se presidenti i Turqisë ka edhe një miqësi me kryeministrin Edi Rama, madje janë përfolur shumë herë.