/Shumëpak e kanë vënë re! Ky është detaji të cilin Grida Duma, nuk e ndryshon asnjëherë (Foto)

Shumëpak e kanë vënë re! Ky është detaji të cilin Grida Duma, nuk e ndryshon asnjëherë (Foto)

Ish-deputetja e Partisë Demokratike Grida Duma është padyshim një nga politikanët shqiptare më të komentuara.

Kjo shpeshherë pasi ajo kujdeset dhe kurohet në cdo detaj dhe veshjet e saj shpeshherë janë konsideruar të shtrenjta dhe luksoze.

Por nëse do të shohim me kujdes veshjet e Grida Dumës do të vëmë re se një detaj, ajo nuk e ndryshon kurrë.

Duma mban gjithnjë rrip në mes të veshjeve të saj.

Për me tepër ju mund të ndiqni galerinë me fotografitë e ish-deputetes./albeu