/Si asnjëherë me bϊkini, do mαhniteni nga formαt e Sonila Meços (FOTO LAJM)

Si asnjëherë me bϊkini, do mαhniteni nga formαt e Sonila Meços (FOTO LAJM)

Ajo është mjaft e rezervuar për jetën private duke qëndruar larg intervistave,

dhe fotot e Sonila Meços në rrjetet sociale kanë më tepër material pune dhe poza nga

studio e emisionit të saj, por ndonjëherë edhe fotot familjarë që ëmbëlsojnë profiilin e saj.

Por një foto e rrallë me bikini qarkullon në rrjet dhe le të mjaftohemi me aq.

Nga pishina me të bijën, Amaris, format e moderatores nuk kan aspak të sharë dhe ndjekësit janë të surprizuar.