/Si do reagoje nëse do të të pubIikonin video lNTlME? ja si përgjigjet Alesia Bami

Si do reagoje nëse do të të pubIikonin video lNTlME? ja si përgjigjet Alesia Bami

Modelja Alesia Bami teksa ishte në emisionin “E Diell” u pyet nga Edi Manushi se si do të sillej ajo nëse dikush do t’i publikonte një video int ime.

Ajo ka befasuar jo pak më përgjigjen e saj duke thënë:

Alesia:

Le ta fillojmë me teknologjinë, teknologjia ka të mirat dhe të këqijat e veta.

Mos të harrojmë që ka edhe njerëz që nxjerrin bukën e gojës nëpërmjet teknologjisë, kështu që sigurisht do të ndërhyjnë në jetën tënde private.

Në studio nuk ishin dakord me këtë deklaratë, pasi sipas tyre ai për të siguruar bukën e tij do të thotë që po shkatërron jetën time.

Për më tepër ndiqni bisedën në minutën 18:30 sekonda.