Lajme

Si durοn zemrα e nënës/Ky është 27-vjecari që e zυnë gurët pοshtë dhe u shυa në minierë; Iku në lule të rinisë

Si duron zemra e nënës/Ky është 27-vjecari që e zunë gurët poshtë dhe u shua në minierë; Iku në lule të rinisë.

Personi që po shikoni në foto është Eldi Alla, i riu qSi d vd iq dje 1 mijë e 500 metra nën tokë, në minierat e Bulqizës.

Alla ka qenë duke punuar në minierë, në momentin që e kanë zë në poshtë një masiv gurësh.