Si “mashtrohemi” nga skenat e filmave, ja si do ishin ato pa efekte speciale

    0
    396

    Pa grafika kompjuterike dhe efekte speciale, filmat tanë të preferuar do të ishin krejtësisht të ndryshëm: shpërthime më pak të besueshme, peizazhe jo aq skenike dhe disa nga personazhet më të njohur, plotësisht të munguar.
    Bright Side ju fton të shikoni pas perdes dhe shihni procesin e filmimit me sytë tuaj.