/Si nuk na e kanë thënë përpara/ Me këtë produkt që e kemi të gjithë në kuzhinë HERPESl zhduket brenda natës

Si nuk na e kanë thënë përpara/ Me këtë produkt që e kemi të gjithë në kuzhinë HERPESl zhduket brenda natës

Herpesi është një inf. eksion vi. ral që shkaktohet nga një vi. rus simpleks.

Zakonisht dallohet sepse dalin pranë zonës së buzëve në formë pla. gësh.

Nëse do kërkoni ndihmë mjekësore atëherë mjeku juaj do ju jap një il. aç anti. vi. ral, por kjo nuk është alternativa juaj e vetme.

Hipokrati e ka përdorur hudhrën për të shëruar inf. eksione të ndryshme. Shumë shpesh hudhra është përdorur për të vra. rë parazitët dhe mik. robet patogjenike.

Sipas studimit të gazetës njohur, është raportuar se hudhra përmban 33 komponimet e sulfurit, të gjitha aminoacidet e rëndësishme, mineralet kryesorë dhe vitaminat A, B dhe C.

Një studim i bërë doli në rezultatin se lëngu i dalë nga hudhra largonte vir. usin e herpesit kompleks dhe shumë vir. use të tjera.

Doktorët rekomandojnë të konsumoni 2 lugë me hudhra të pagatuara të përziera me mjaltë.

Ata sugjerojnë ta mbani sa më shumë të mundeni hudhrën në gojë para se ta gëlltisni