/“Si ta g ënjej BURRlN për të daIë sot me ty?”, djaIin e zë haIIi me d ashnoren e ‘FlKSUAR’

“Si ta g ënjej BURRlN për të daIë sot me ty?”, djaIin e zë haIIi me d ashnoren e ‘FlKSUAR’

Një djalë të ri nga shqiptar, i cili jeton në New York e ka zënë haIIi me një vajzë, e cila ishte fillimisht e das;hura e tij, por që më pas nuk i ndahet për qa;met, edhe pse djalit tregon se ka provuar çdo metodë për ta mbajtur larg.

Ai ka bërë me dije se vajza me të cilën është në një ma;rrëdhënie prej dy vitesh, është disa vite më e madhe se ai.

Ajo është 29 ndërsa unë jam 22 vjeç. Jemi njohur para dy vitesh. Ajo ishte 27. Ishte e mirë, nuk e kisha probIem që ishte më e madhe”, – tregon djali.

Ai bën me dije se pas një viti ka marrë vesh që e das;hura e tij ishte një grua e mar;tuar, e madje kishte edhe dy djem.

22-vjeçari shprehet se i ka kërkuar asaj që të nd;ahen, por ajo nuk pranon dhe ngul këmbë që b;urrin e vet nuk e do, por duhet të rrijë me të për hir të kaIamajve.