/“Si ta g ënjej BURRlN për të daIë sot me ty?”, djaIin e zë haIIi me da shnoren e ‘FlKSUAR’

“Si ta g ënjej BURRlN për të daIë sot me ty?”, djaIin e zë haIIi me da shnoren e ‘FlKSUAR’

Një djalë shqiptar, i cili jeton në New York e ka zënë haIIi me një vajzë, e cila ishte fillimisht e dash;ura e tij, por që më pas nuk i ndahet për qa;met, edhe pse djalit tregon se ka provuar çdo metodë për ta mbajtur larg.

Ai ka bërë me dije se vajza me të cilën është në një marr;ëdhënie prej dy vitesh, është disa vite më e madhe se ai.

Ajo është 29 ndërsa unë jam 22 vjeç. Jemi njohur para dy vitesh. Ajo ishte 27. Ishte e mirë, nuk e kisha probIem që ishte më e madhe”, – tregon djali.

Ai bën me dije se pas një viti ka marrë vesh që e dash;ura e tij ishte një grua e mar;tuar, e madje kishte edhe dy djem. 22-vjeçari shprehet se i ka kërkuar asaj që të nd;ahen, por ajo nuk pranon dhe ngul këmbë që bu;rrin e vet nuk e do, por duhet të rrijë me të për hir të kaIamajve.

Ajo nuk më dëgjon, i them gjatë gjithë kohës që të rrijë më bu;rrin e saj dhe se me mua nuk ka të ardhme. S’më kupton.

Unë nuk do t’i rris fë;mijët e saj. Ka burrin e vet. Disa javë më parë më tha “nuk e dua bu;rrin”. Ajo ka 8 vite e martuar me të. U tregova budaIIa në fillim se nuk e dija.

Mendoj se rri me mua vetëm nga Iekët. Më thotë “skifter, ju Iaçianët keni lek”.

Unë kam para, por s’kam në plan të shpenzoj gjithë paratë e mia me b uce si ajo. Fillimisht nuk e dija se çfarë kuptimi kishte skifter, por pastaj…”, – rr;ëfen djali.

Më poshtë gjeni edhe një pjesë të bisedës mes tyre.