“Si ta gëηjej b. υrrin për të d. aΙë sot me tγ?”, shqiρtarin e zë haIIi me dαs hηoren e ‘FlKSUAR’

Një djalë të ri nga Laçi, i cili jeton në New York e ka zënë haIIi me një vajzë, e cila ishte fillimisht e dashura e tij,

por që më pas nuk i ndahet për q amet, edhe pse djalit tregon se ka provuar çdo metodë për ta mbajtur larg.


Ai ka bërë me dije se vajza me të cilën është në një m arrëdhënie prej dy vitesh, është disa vite më e madhe se ai. Ajo është 29 ndërsa unë jam 22 vjeç. Jemi njohur para dy vitesh.

Ajo ishte 27. Ishte e mirë, nuk e kisha problem që ishte më e madhe”, – tregon djali.

Ai bën me dije se pas një viti ka marrë vesh që e dashura e tij ishte një grua e m artuar, e madje kishte edhe dy djem.

22-vjeçari shprehet se i ka kërkuar asaj që të ndahen, por ajo nuk pranon dhe nguI këmbë që burrin e vet nuk e do, por duhet të rrijë me të për hir të kaIamajve.

Ajo nuk më dëgjon, i them gjatë gjithë kohës që të rrijë më burrin e saj dhe se me mua nuk ka të ardhme. S’më kupton.

Unë nuk do t’i rris fëmijët e saj. Ka burrin e vet. Disa javë më parë më tha “nuk e dua burrin”. Ajo ka 8 vite e martuar me të.

U tregova budaIIa në fillim se nuk e dija. Mendoj se rri me mua vetëm nga lekët. Më thotë “s kifter, ju Iaçianët keni lek”.

Unë kam para, por s’kam në plan të shpenzoj gjithë paratë e mia me b*tches si ajo.

Fillimisht nuk e dija se çfarë kuptimi kishte skifter, por pastaj…”, – rrëfen djali. Më poshtë gjeni edhe një pjesë të bisedës mes tyre.