Si te hapim deren e makines pa e thyer xhamin ne rast se na humbin celsat (Video)

  0
  3081

  Ndodh që drejtuesit e mjeteve të harrojnë në ndonjë rast çelësat brenda makinës, dhe ta mbyllin atë. Në këtë rast mendja shkon tek mekaniku, i cili mund të ta zgjidhë problemin.

  Por edhe në këtë rast duhet të jetë mekaniku ai që vjen tek makina pasi, mungesa e çelësit e pamundëson lëvizjen e makinës.

  Ose në të kundërt duhet të marrësh një karroatrec. Por ka edhe një “zgjidhje”, që e tregon një video në youtube.

  Mjafton një truk i thjeshtë për disa sekonda, pak shkathtësi, dhe dera e makinës hapet. Video të tilla, me truke interesante për çdo lloj problemi ka disa.

  Por a tregon kjo video edhe, “sesa lehtë mund të vjedhë dikush makinën tuaj?!”.