December 3, 2023
Lajme

Si të kυρtoni që një f emër ka neυojë ta b. ëjë? Po ju tregoj shenjat që zbυIojnë S EKRETlN

Një një lidhje në çift se.ksi ka prioritet. Rezultati i një jete aktive se.ksuale është një bashkëjetesë e lumtur.

Edhe në qoftë se kemi kaluar një ditë të lodhshme dhe stresuese, kur vjen fjala tek se.ksi nuk ka refuzim.

Ndryshe nga meshkujt, femrat janë ato të cilat japin shumë lehtë shenjat që kanë kanë kohë pa bërë seks.

Ja cilat janë 3 shenjat treguese për një femër që ka kohë pa bërë se.ks:
Vetëvlerësimi i ulët

Në momentin kur një femër ka kaluar një kohë të gjatë pa kryer marrëdhënie se.ksuale, vetëvlerësimi që ka ndaj vetes është shumë i ulët.

Jeni më pak social

Një tjetër shenjë e cila tregon se një femër nuk ka kryer marrëdhënie se.ksuale është kur ajo nuk është shumë e komunikueshme dhe është e mbyllur në vetvete.
Mungesa e gjumit

Mungesa e gjumit është një tjetër shenjë e mungesës s.ksuale për femrat

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *