Si te zbuloni se kush e viziton profilin tuaj te facebook-ut

  0
  296
  FILE PHOTO: A man is silhouetted against a video screen with an Facebook logo as he poses with an Samsung S4 smartphone in this photo illustration August 14, 2013. REUTERS/Dado Ruvic/File Photo - RC172F69CDF0

  Përherë e më shumë, përdoruesit e facebook bëhen kuriozë se kush e viziton profilin e tyre. Vëmendja virtuale që na kushtojnë të tjerët, me sa duket plotëson vëmendjen që na mungon në realitet.
  Tashmë ka një metodë të re dhe të thjeshtë për të mësuar se kush na viziton profilin

  Mjafton të klikoni me butonin e djathtë të mouse në FB dhe të zgjidhni opsionin “View page source”.

  Pastaj shtypni Ctrl+F. Më pas në kutizën që do dalë në të djathtë lart, shkruani “InitialChatFriendsList”.
  Në ekran do t’iu shfaqen disa numra. Kopjoni një prej tyre, pa shtesën në fund që mund të jetë (-1) ose (-2), dhe bëjeni paste krye, pas adresës www.facebook.com

  Dhe menjëherë pas këtij procesi do ta shuani kureshtjen se kush ju vizitoi për herë të fundit profilin.