/Situatë KAOTlKE në Kakavijë, pas vde kjes së 10-vjeçarit, i ndodh e PAPRlTURA mamasë së djaIit

Situatë KAOTlKE në Kakavijë, pas vde kjes së 10-vjeçarit, i ndodh e PAPRlTURA mamasë së djaIit

Në pikën kufitare të Kakavijës ku vijojnë radhët kilometrike ka ndodhur një ngjarje tra gjike, ku një fëmijë 10-vjeç është aksidentuar për vde kje nga ambulanca e cila ishte me shpejtësi.

Pas lajmi të rëndë për humbjen e djalit, e ëma e sho kuar ka humbur ndjenjat teksa një efektiv i është afruar ta ndihmojë.

Ndërkaq, dhjetëra qytetarë ia kanë marrë me këmbë duke bërë 6-7 kilometra rrugë.

Si pasojë e vapës së madhe disave u ka rënë të fikët dhe kanë përfunduar të shtrirë përtokë në pritje të ndihmës mjekësore.

Pala shqiptare po punon me 8 sportele, pala greke me 3 sportele dhe duket se s’ka ndërmend të lehtësojë procedurat pavarësisht situatës së krijuar.