Lajme

Skα me shprese! Blendi Fevziu tregon gαbimin fαtal që ka bërë PS me LSI këto zgjedhje

Gazetari Blendi Fevziu e konsideron f atal vendimin që mori PD-ja dhe LSI-ja për të mos hyrë në një listë të vetme në zgjedhje.

Sipas drejtuesit të emisionit “Opinion” ky fakt i ka dhënë mundësinë PS-së që të marrë mandate

në qarqe ku nuk do t’i merrte nëse dy partitë më të mëdha të opozitës do të ishin në një listë.

“Me gabimin në gjykimin tim fat al që kanë bërë PD-ja dhe LSI-ja që nuk dolën me një listë të vetme,

i kanë dhënë mundësinë PS-së që në disa qarqe të marrë mandate që nuk do t’i merrte dhe nuk do t’i takonin në një listë të vetme.

Kështu që sot nuk kalkulojmë dot mbi përqindjet kombëtare. As në këtë moment, por edhe në afatgjatë.

Do të shohim sa është numërimi qark më qark”, tha Fevziu.