/Ska ndαli në familjen Gucci, trashëgimtarja: Njerku më përd hυnoi, nëna e gjyshja më detγruan të heshtja

Ska ndαli në familjen Gucci, trashëgimtarja: Njerku më përd hυnoi, nëna e gjyshja më detγruan të heshtja

Një trashëgimtare e familjes së famshme të modës, Gucci, ka bërë një rrë/fim tr/onditës, ku tha se është abu/zuar nga njerku për 16 vi/te, ndërsa fajëson nënën dhe gjyshen se fshehën ngj/arjen.

Alexandra Zarini tha se ish-burri i nënës së saj, Joseph Ruffalo i kishte shkuar i zhv/eshur në shtrat dhe e kishte përdh/unuar.

Zarini, 35 vj/eç, pretendon se nëna e saj Patricia Gucci dhe gjyshja Bruna Palombo dinin për abu/zimin dhe i thanë asaj ta mbante të heshte.

Ajo tha se Ruffalo ab/uzoi me të që nga mosha gjashtë vj/eç deri në moshën 22-vj/eç.

Zarini thotë se ai i futej rregullisht lak/uriq në sht/rat dhe ngac/monte, ndërsa e ëma dhe gjyshja e kishin kër/cënuar që të heshte.

Pas pub/likimit të aku/zave, e ëma e saj reagoi ku tha se i vinte shumë keq për të gjithë vua/jtjet që ish-bashkëshorti i kishte shkaktuar së bijës dhe se ishte div/orcuar nga ai kur e kishte marrë vesh.

Por shtoi se ishte e “shka/tërruar” nga aku/zat në drejtim të saj dhe së ëmës.