/SkandaI i madh/ Prezantuesit shqiptar i del video me djaIin që…

SkandaI i madh/ Prezantuesit shqiptar i del video me djaIin që…

Një video e rë ndë po qarkullon në rrjet për ish-banorin e Big Brother, njëherësh gazetari kosovar Kreshnik Husaj i njohur si Kika, i cili moderon emisionin “It’s my love”, i cili shihet në sht rat me konkurrentin e emisionit Altin Koliqin.

Javë më parë ai publikoi disa biseda me Valon Malokun dhe një fotografi nga shtrati me konkurrentin tjetër, Beratin.