/SkandaI! Kamera kap vajzën duke dhënë para te “Shefqet Ndroqi”, qytetari: Ç’do lNFERMlERl nga 50 mijë lekë në ditë, bIeva RESPlRATORlN 1,500 euro(VIDEO)

SkandaI! Kamera kap vajzën duke dhënë para te “Shefqet Ndroqi”, qytetari: Ç’do lNFERMlERl nga 50 mijë lekë në ditë, bIeva RESPlRATORlN 1,500 euro(VIDEO)

Situata te spitaIi “Shefqet Nroqi” ku ndodhen të shtruar rreth 200 pa cientë me k orona, paraqitet tepër e rëndë.

Për gazetarët e shumtë që ndodhen në ambientet e jashtme, familjarët e pacientëve kanë “lumë” ankesash. Së fundmi, një qytetar denoncon korrupsinin me infermierët, ai thotë për kamerën e “TemaTv” se i paguan ata nga 50 mijë lekë të vjetra në ditë, për t’i shërbyer babait të tij.

E në momentin e intervistës, ai sapo ka blerë me paratë e veta edhe një pajisje, për të cilën thotë se ka kushtuar 1,500 euro dhe kryen funksionin e re spiratorit.

“Duhet marrë vetë aparatura. Filtron ajrin, bën 1500 euro. Maskën e kam blerë 200 euro”, thotë ai.

E ndërsa kamera filmon, në derën e spitaIit dallohet një vajzë e re që nga portofoli nxjerr një kartmonedhë dhe ia jep një personi që ndodhet në pjesën e brendshme.

Ashtu siç aludon kronika në fjalë “fatin për t’u dërguar ushqim familjarëve e kanë vetëm ata që paguajnë si në recepsionet e hoteleve”.

Ndiqni pamjet:https://streamable.com/e/1lo9of