Lajme

SkandaI në lokalin në Tiranë, qytetari fiImon skenàt e nxęhta mes një ÇlFTl…!!!

Disa pamje të t.urpshme janë duke qarkulluar në internet, pasi personi që e ka fotografuar kete skene.

Thote se behet fjale per nje situate qe ka ndodhur në ambientet e një lokali të njohur në Tiranë pranë Fakultetit të Histori Filologjise.

Ky cift qe shihni edhe ju ne foto, kanë shkëmbyer puthje pasionate dhe madje vajza i ka hipur mbi prehër të dashurit të saj.

Foton e ka dërguar pranë redaksisë së JOQ një qytetar dhe shkruan se nuk e kupton se si të rinjtë lejohen të dhurojnë skena +18 në ambiente të tilla publike.

Siç dallohet në foto djali i ka futur duart në pjesët intime vajzës.

Dhe më keqja është se askush nga drejtuesit e kafes në fjalë nuk u kanë thënë asgjë.