SkandaIi/ Interpoli ngatërron identitetin e shqiptarit nga Kosva me një vr asës nga Shkodra

0
253

Historia e një shqiptari nga Kosova ka mbërritur ka mbërritur në redaksinë e JOQ ALBANIA.

Hajdin Sadiku, 42 vjeç, i cii jeton në Angli prej kohësh, kërkon ndihmë, pasi ai kërkohet nga Interpoli si autor i një vr asjeje.

Pas edhe një denoncimi në emisionin “Stop”, e vërteta është krejt ndryshe.


Sadiku ngatërrohet me një person nga Shkodra, Bib Nikja dhe ky i fundit, akuzohet për një vr asje në vitin 2001 në Shqipëri.

43-vjeçari shqiptar ka mbetur i sho kuar kur policia angleze e ka arrestuar në mes të natës si kr iminel për llogari të Interpolit Shqiptar.

“Stop” mësoi se identitetet e dy personave nuk kanë lidhje fare me njëri-tjetrin, pasi datat e lindjes dhe gjenaralitetet nuk përputhen.

Hajdini është shprehur i gatshëm të bëjë analizën e ADN-së, te tregojë edhe dokumentet e të provojnë, që nuk ka qenë asnjëherë në Shqipëri dhe se nuk ka asnjë lidhje me vr asjen.