Lajme

Skenαt lNTlME me Behar Merën/ Rita Lati e thοte trοç, me vjen tυrp por e bëra..!!

Rita Lati ka rr ëfyer se shumë nga ske çet e saj, as i shikon pasi i vjen turp por i ka bërë për shkak se kishte nevojë për para.

Aktorja shqiptare Rita Lati ka treguar shumë detaje nga jeta e saj personale.

E pyetur nga gazetari Ervin Kurti, nëse ishte pen duar për ndonjë nga skeçet e humorit që ka realizuar në të kaluarën, Rita iu përgjigj: “A ka?

Sa ka thuaj më mirë. Ka aq shumë sa nuk di ku të futem. Nuk i shoh kurrë ske çet e mia”.

Rita u shpreh se kishte shumë nga sk eçet e saj humoristike që i vinte turp t’i dëgjonte sërish por këto i ka bërë për shkak të pagesës së merrte se kishte nevojë për para. 

“Jo më ka ardhur turp, por hapu dhé. E di si e ngu shëlloj veten? Tak zarfi, dhe paguaja shkollën e Rozës.

Nuk shoh asgjë timen, sa budalliqe, nuk i dua”, tregoi aktorja.

The ksojmë se shumë ske çe in.time Rita Lati i ka bërë edhe me aktorin e njohur Behar Merën.