/Skena e p azakontë në mes të rrugës/ Minjtë përIeshen me njëri-tjetrin, macja Iuan roIin e “arbitrit”

Skena e p azakontë në mes të rrugës/ Minjtë përIeshen me njëri-tjetrin, macja Iuan roIin e “arbitrit”

Një video e paz.akontë është bërë viraIe në rrjet së fundmi.

Në video shihen dy minj që po përIeshen me njëri-tjetrin, po përveç tyre aty ndodhet dhe një “vizitore” speciale që po vëzhgon “sfidën”.

Duket se ar.miku i tme.rrshëm i minjve, macja, në këtë rast ka ndërruar rolin e saj të zakonshëm. Ajo shihet teksa vëzhgon dy minjtë duke lu.ftuar, por nuk ndërhyn.

Ndërsa sheh pamjet, të duket sikur macja po luan rolin e arbitrit të një ndeshje boksi.

Videoja është shpërndarë nga faqja LADbible në “Facebook” dhe ka marrë mbi 1 milion shikime brenda pak orësh.

Nuk ndodh shpesh të shohësh një skenë të tillë, apo jo?

Minjtë përleshen me njëri-tjetrin, macja luan rolin e arbritrit on Vidnews.