/Skena të nx ehta me të da shurën duke e puthur në…daIin pamjet e deputetit që po bëjnë NAMlN në rrjet(VIDEO)

Skena të nx ehta me të da shurën duke e puthur në…daIin pamjet e deputetit që po bëjnë NAMlN në rrjet(VIDEO)

Mediat kanë publikuar pamjet kur një deputet argjentinas është kapur në skena in time gjatë një takimi që po zhvillohej online.

Në dek laratën që ai dha pasi pamjet dhanë imp aktin e tyre duke e detyruar deputetin të heqë dorë nga mandati,

Juan Ameri është shfajësuar, duke thënë se lidhja e internetit në ato momente ishte ndërprerë dhe se kishte bërë një gjest afe ksioni ndaj të dashurës.

Videoja ku deputeti puth të dashurën në gjoks, është filmuar gjatë pre zantimit të një pro jekti qeveritar, që po pre zantonte një koleg i tij.