/‘S’kisha Iekë por nuk tregoja’, këngëtarja e njohur shqiptare tregon momentin më të VËSHTlRË të jetës së saj

‘S’kisha Iekë por nuk tregoja’, këngëtarja e njohur shqiptare tregon momentin më të VËSHTlRË të jetës së saj

Ajo është një ndër këngëtaret prej vitesh më të pëlqyera për të gjithë shqiptarët.

Bëhet fjalë për Eli Farën e cila ishte e ftuar në emisionin ‘Thumb’.

Ajo foli për periudhën të cilen e konsideron më të vë shtirën pasi nuk kishte çfarë të hante.

‘Momenti më i vë shtirë ka qenë në fillim, pas ’90 sepse ne jemi brezi që e kemi filluar nga zero.

Dhe unë jam tipi që të mos kisha të haja nuk tregoja. Dhe në këtë aspekt jam krenare për veten që e kam kaluar vetë dhe nuk ua kam ngarkuar askujt.

As prindërve. Thoja lekë kam, mund të mos kisha po nuk thoja.

Njeriu duhet të ketë karakter,’ u shpreh këngëtarja.