/“Sonte te dhoma 69”/ DjaIi merr përgjigjen e shumëpritur pasi “ç.mend” vajzën, por më pas …(VIDEO)

“Sonte te dhoma 69”/ DjaIi merr përgjigjen e shumëpritur pasi “ç.mend” vajzën, por më pas …(VIDEO)

Zgjuarsia është gjë e mirë, por shpesh zgjuarsia e tepër vret. Kjo fjalë është e vërtetë nëse e keni përjetuar, por nëse jo… ky është rasti!

Djemtë ndonjëherë i kalojnë kufijtë e zgjuarsisë, duke u përpjekur t’u bëjnë përshtypje vajzave, por nuk arrijnë të kuptojnë se veprimet e tyre mund të shkojnë tm.errësisht gabim.

Djali mburret me shokët se do të “kapë” vajzën dhe merr mesazhin “Zemër sonte në dhomën 69”.
Çfarë ndodh në fund është krejtësisht e papritur.

Për më shumë ju sjellim më poshtë edhe videon: