/Sot u bera nene pas 10 VlTESH martese,jam nene e trenjakeve kush me uron i dhente ZOTl ate qe i mungon

Sot u bera nene pas 10 VlTESH martese,jam nene e trenjakeve kush me uron i dhente ZOTl ate qe i mungon

Sot u bera nene pas 10 vitesh martese,jam nene e trenjakeve kush me uron i dhente Zoti ate qe i mungon,keto ishin fjalet e kesaj nene qe postoi sot ne rrjetet sociale.

Sot u bera nene pas 10 viteve martes.

Jam nene e tre femijve, Kush me uron i dhente Zoti ate qe i mungon ..

Pas 10 viteve edhe pse nuk kisha femij ende kisha shpresa dhe besoja qe nje dite do te behesha nene, por eshte e pabesueshe tani jam nene e 3 femijeve dhe ju them te gjitheve besoni dhe shpresoni deri ne fund.