syntax error, unexpected '<', expecting end of file

Sot e fusin në dhe nenen 28 vjecare, Ia jetimë dy fëmijë, ah o Zot çfarë DHlMBJE

Sot përcillet për në banesë të fundit, trupi i Irvana Hykës, 28-vjeçares, dhe bashkëshortit të saj Demokrat Medinaj.

Autori i mori j.eten bashkëshorten e tij, për arsye ende të paditura. Pas ngjarjes, ai u largua nga banesa për të shkuar pas saj, në vendgrumbullimin e plehrave, aty ku dhe i dha f..u.nd j.etës së tij. Dy.shohet se 31-vjeçari mund të jetë ve.tëh.el.muar.

Ngjarja ndodhi në shtëpinë e familjes Medinaj në lagjen “Sheq i Madh” në Fier pasditen e së mërkurës, kur në banesë ndodheshin edhe pjestarë të tjerë të familjes dhe dy fëmijët e mi.tur të çiftit.

I ati i Irvanës, e cila ishte dhe gjashtë javëshe shtatzënë u shpreh se lajmin e mësuan më vonë, pasi fillimisht ia raportuan si ngjarje aks.i.dentale. I pikëlluar ai ështës shprehur se vajza e tij ndërroi jetë në lule në rinisë.